zondag 17 april 2011

The day before

Vrijdagochtend en de spanning is te snijden op de Dijklaan. Het wachten is op Wim die nog met een kind naar het ziekenhuis moest.
Ondertussen is Wickie bezig zijn auto vol te laden en alles gereed te maken voor vertrek naar Zuid-Limburg. Zijn er genoeg binnenbanden, wielen, kleding enz.? Om 11 uur nog even tanken bij Tjoelker en dan weg. Helaas alleen omdat Maaike zaterdag nog moet diplomazwemmen en met Astrid en Maurits op zaterdagmiddag komt. Even voor 3 uur arriveert hij niet als enige in Vaals in zijn weekendverblijf.
De andere 3 Ridders vertrekken om half twee en staan 4 uur later op het Wilhelminaplein in Heerlen bij hun hotel.
Afspraken gemaakt voor de avond. Eten in Heerlen of Valkenburg? Startborden ophalen, wanneer? Hoe laat starten? Al iets van Aart gehoord?

Valkenburg is als vanouds gezellig en het is alles wielrennen wat de klok slaat. Patrick en Bert weten van vorig jaar nog een goede uitspanning om te dineren, maar kunnen deze niet goed tarceren in de mĂȘllee van eethuizen. Ondanks of dankzij hun selectief geheugen dineren wij op een prima terras met prima eten en drank.
Tegen tienen vertrekken de 4 ridders vanuit Valkenburg naar Heerlen, zetten Wickie af bij de parkeergarage en gaan naar hun hotel, want een echte wielrenner gaat vroeg slapen.
Aart arriveert om 12 uur in Vaals waar hij bij Wickie overnacht. Van een lange nachtrust kan geen sprake zijn omdat de 2 ridders eerst nog wat gaan bijpraten.

Morgen "de grote race"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten