dinsdag 5 april 2011

Afscheid van de Freule

Het kon niet goed gaan. Al die min of meer geheimzinnige bezoekjes aan het prieel van de freule konden niet onopgemerkt blijven. Daarom heeft Wickie besloten het prieel en de freule rechts te laten liggen en een andere koers te rijden. De freule is het daar niet mee eens, maar zal het afscheid toch moeten accepteren. Edoch zij weent bitter.

Vanmorgen nog even gespiekt op www.pietsweer.nl voor de laatste goede berichten. Daar kon echter geen sprake van zijn met een 4-7 zuid-wester en regen op komst. Snel de kinderen naar school en energierepen bij de blauwe winkel gehaald.

Even voor 9 uur begon het geploeter. Vette wind tegen, maar geen regen. De bedoeling was er een 100 van te maken. Na ruim 30km kwam Assen in zicht en ook de ravitaillering al daar. Bij mijn schoonouders bijgetankt en weer op de fiets gesprongen.

Alleen.... De wind had er een vriend bij in de vorm van natte druppen en daar heel veel van. In de miezer op weg terug naar Huis ter Heide en Norg. Nu met de wind redelijk in de rug ging het toch voorspoedig. Snelheden van boven de 30 werden makkelijk gehaald. Na 2 uur en 32 minuten weer thuis en onder de warme douche.



Door de harde wind geen opzienbarende resultaten, maar wel een goeie training voor de Omloop van Zuidlaren aanstaande zaterdag.

Statistieken:

66,20km in 2u32m18s
snelheid gem 26.1km/h
snelheid max 34.9km/h
hartslag gem 154 bpm
hartslag max 169bpm

Nog 4 dagen tot de Omloop en nog 11 tot de AGR

1 opmerking:

  1. Hé hé Wickie,

    Ziet er goed uit, die voorbereiding voor de AGR.
    We zullen je volgen.
    Gaat zo voort!

    KvhD

    BeantwoordenVerwijderen