zondag 27 april 2014

Amstel Gold Race 2014 (4)

Maandag 21 april

Omdat we op de vrijdag al een verlenging hadden geregeld hoefden we niet voor dag en dauw ons huis uit en was er warempel nog tijd over om een mooi rondje te fietsen. Jeroen was naar Tegelen, dus ik moest het alleen doen. Doel: De Keutenberg.
Van Simpelveld naar Eys om via de Eyserweg (niet te verwarren met de Eyserbosweg) Trintelen en Mingersberg te bereiken. Over Eyserheide en Wijlre is het dan nog maar een paar kilometer naar Schin op Geul en de Keutenberg. Goeie genade wat kan die bult pijn doen, maar van de fiets af ? Mooi niet. Eenmaal boven een leuk stuk over het plateau van Margraten en op hetzelfde punt in Ingber weer mensen de weg wijzen naar Gulpen. Zelf rechtdoor naar de rijksweg en dan krijg je die mooie helling via Gulpen naar Wahlwiller die niet ophoudt met dalen. Langdurig 4% naar beneden, maar dan is bij Marmelis de lol er wel af en ging ik rechts naar Vijlen. Dat is een rot steil stuk.
In Vijlen rechts naar Mechelen en even kijken of dienstmaat Bert ook thuis was. Dan vlak voor Wittem rechts door alweer Wahlwiller naar Nijswiller. Hiervandaan nog 2 km klimmen naar Simpelveld en weer thuis.


Statistieken:
43,3km im 1u 48m 05s
snelheid gem 24,0
snelheid max 55,2
hartslag gem 136
hartslag max 177

Voorlopig weer de laatste ronde in het prachtige zuiden van ons land en terug naar de vlakte.



Bovenstaande kaart met alle Limburgse ritten van het Paasweekend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten