zondag 21 september 2014

Alweer een gast

Zouden we zondagochtend eindelijk eens met meer dan 4 zijn, komt er zaterdag een afzegging van het Roder duo. X en BeBe hadden het te druk met de Rodermarkt, terwijl dit toch echt pas in de nacht van maandag op dinsdag wordt gevierd. Maar goed, PdP zou PdP niet zijn met zo'n tegenvaller en schoof collega Eus naar voren. Uit zijn verhalen konden wij al opmaken dat dit een ongekend ATB talent moest zijn. Hoe, dat zou zondag blijken.

Aan het weer kon het niet liggen, al vroeg zon en ook boven de 14 graden. Onder het garagedak van PdP maakten KL204 en Wickie kennis met de held uit Hoogezand en zijn prachtige door de firma Bulls vervaardigde ros. Een kennersoog zag het gelijk: een 29-er, de nieuwe dimensie in fietsen.

Vanaf de start zat de snelheid er al goed in. Tegen de 30 richting 7Huizen en van daar door het bos naar de heide. Wickie werd een paar keer telefonisch gestalkt, maar verder waren er geen bijzonderheden. Met P als reisleider kon het niet misgaan en dat deed het ook niet. De heide over, naar de Freule en langs de Pingo's terug. Zelfs de bult bij het uitzichtpunt werd door alle 4 met de fiets bedwongen hetgeen bijzonder genoemd mag worden en tegelijkertijd ook aangeeft over welke krachtsexplosie een reisleider dient te beschikken.

Met de Pingo's aan het achterwiel onder Bakkeveen langs en een rondje door het Bremmerbos weer naar huis.



Statistieken:
48,17km in 2u 18m 03s
snelheid gem 20,9
snelheid max 31,0
hartslag gem 149
hartslag max 173

Geen opmerkingen:

Een reactie posten