maandag 22 oktober 2012

Kleine fietsen, kleine Helden

Daar waar er in Leek keihard gewerkt wordt het materiaal voor aanstaande zondag gereed te hebben en er zelfs compleet nieuwe fietsen aangekocht worden, is er op Ameland tijd voor ontspanning.

In de ZenHut is het een drukte van jewelste. The American Eagle ligt compleet uit elkaar en als we de berichtgeving mogen geloven is er door de tijdsdruk zelfs geen tijd voor koffie.



















Vanmiddag met vrouw en kinderen op de fiets een "klein" rondje Ameland gedaan.Wat voor ons als  volwassenen een makkie is, is voor die kleine snuiters een monsterklus. Ze moeten het maar doen met die kleine trappers en op die kleine wielen. Aan het eind van de rit natuurlijk de beloning in de vorm van spelen in de speelboerderij. Vlak voor het eten nog even heen en weer naar het strand (op de fiets) en na het eten direct onder zeil. Om half 8 was de rust dus weer gekeerd.

Later op de avond maakte ik uit een van de 45 gemiste apps op dat HK gezwicht is voor het betere terreinwerk getuige zijn nieuwste aanschaf.

Zoals gewoonlijk weten we dat J-W al z'n materiaal voorteffelijk op orde heeft en hij zwijgt nu dus in alle talen. Zijn cyclohybride is er klaar voor. 
PdP werd vandaag op Schiphol gesignaleerd en het vermoeden bestaat dat hij terug is van een buitenlandse trainingsstage. Hij zal het nuttige met het aangename verenigd hebben en en passant nog wat appels gescoord hebben. 

De Viking rijdt zondag niet mee, verplichtingen elders, zo luidde zijn app.


Vandaag geen statistieken, de Garmin lag aan de reanimatie en de hartband thuis (op 47). Bij elkaar 12km gefietst, 8,3 voor het rondje en 3,7 heen en weer naar het strand.

Wordt vervolgd...

1 opmerking:

  1. Tjonge even je fiets repareren en zelfs in Ameland ben je op TV.
    Maar ik wist niet dat JW zoveel talen sprak...hij zweeg in alle talen.
    Nog veel pezier daar...gr. 53

    BeantwoordenVerwijderen