zondag 20 mei 2012

Rondje

Bij gebrek aan Dijkridders vertgrokken PdP en Wickie vanmorgen met z'n tweeën voor een doelloos blokje om. De echte Dijkridderstijd werd met een uur opgeschoven zodat een ieder aan kon haken, maar HK had een wedstrijd, Bert en Paul in geen velden of wegen te bekennen, Wim iets met brand en redden wat er te redden viel en de Ventouxbedwinger wel hersteld maar niet op tijd. Zelfs Kloosterjan vond het te mooi weer en reed ergens tussen Veendam en Leer. Hierdoor bleven de bikkels over.
Wat dan te doen met deze mooie zondag? Kortebroekenweer..

We wilden niet te lang, maar ongeveer 2 uur moest lukken. Rondje Norg-Veenhuizen-Haulerwijk-Leek dan maar. Amper 10km op weg ging het PdP al te snel terwijl hij zelf het tempo aangaf. Op z'n minst heel vreemd, het zal aan zijn nieuwe handschoenen gelegen hebben. Genietend van alles wat groeit en bloeit en ons altijd weer boeit trapten wij met 28 tegen de wind in naar Huis ter Heide. Op het lange rechte eind naar en door Veenhuizen ging het pas echt hard en voor wij het in de gaten hadden stonden we al in Haulerwijk. Doortrappen zei P dan zijn we mooi op tijd thuis. Aldaar kregen wij de hoon van onze vrouwen omdat we niet 2 uur gefietst hadden.
Met het excuus dat we nog een vaatwasser aan de praat moesten krijgen gingen de fietsen weer op de haak in afwachting van de volgende rit.

Ondertussen had Harko zich in Noordwolde verdienstelijk gemaakt met een eerste plaats, proficiat! en wisten J-W en M nog niet dat er een prachtig spandoek op hun garagedeur hing.


Statistieken:
46,70km in 1u 43m 34s
snelheid gem 27,1
snelheid max 31,9
hartslag gem 133
hartslag max 152


Geen opmerkingen:

Een reactie posten