donderdag 5 mei 2011

Woensdagoam'd blues

Om J-W de teleurstelling van weer geen opkomst bij een doordeweekseprikkel te voorkomen stonden Wim en Wickie precies over kwartover zes gereed. Extra vroeg deze keer om op tijd terug te zijn voor de nationale dodenherdenking.
Wickie werd unaniem benoemd tot reisleider en het trio vertrok richting Boerakker. Anti-Aarts dit keer.
J-W verhaalde over de prachtigste stad van Europa, waar hij het afgelopen weekend op uitnodiging was, ongemerkt de nodige kilometers makend voor zijn klus aanstaande zaterdag.
Wim had duidelijk de blues, steeds achter de beide koplopers en zo te zien niet erg in z'n hum. Bleek later dat hij zich in een eerder stuk niet volledig tot zijn recht vond komen en eiste onder het mom van niet verder fietsen een aanpassing van het artikel Dolende Ridders. En ja, wat doe je dan als je ook een raadsman in het peloton hebt fietsen? Wim, bij dezen is de zin: Mede door vervangen door: Vooral door het goede en niet te evenaren kopwerk van Wim.....

Nu konden wij eindelijk los en steeg de snelheid tot ver boven de 30. Wij beeldden ons in de we achter de snelle motoren koersten om J-W alvast wat te laten wennen. Oldekerk, Niekerk en Zuidhorn lieten wij achter ons en in rap tempo kwam Enumatil in zicht. Scherp links naar De Poffert en daar de brug over naar Oostwold. Het ging lekker. Onder de A7 door over het nieuwe fietspad richting Roderwolde en met de kortste omweg over Terheijl naar Huis.




J-W & Aart: succes zondag achter de snele motoren!


Statistieken:
41,53km in 1u 32m 27s
snelheid gem 26,9
snelheid max 35,2
hartslag gem 133bpm
hartslag max 188bpm

Geen opmerkingen:

Een reactie posten