zondag 12 januari 2014

Medische les

Nadat KL204 gisteren zijn nieuwste race-aanwinst op de Dijklaan was komen showen besloten we vanmorgen toch op de ATB te vertrekken omdat anders XdP niet mee kon. Onder een strakblauwe lucht zonder wind richting Zevenhuizen om X op te pikken en daarvandaan richting appelgebakkeveen. Omdat P helemaal lyrisch is van de geul op het Mandjefield snelde hij voorop door de plassen om er zo snel mogelijk te zijn.

Eenmaal door de geul moesten we van X bij het hek er even af om te drinken en te eten. Aldaar gaf KL een gratis college over vochtopname in de tussenwervelschijven die na je 50ste minder gaat worden waardoor je in lengte afneemt. Een proces dat overigens na je dertigste al begint. Alles naar aanleiding van de index achter zijn naam, 204, waarvan hij dacht dat het met zijn lengte te maken had, maar slechts een vluchtnummer van onze nationale luchtvaartmaatschappij betreft.

College van KL


Na het college verder naar de Pingo's, zij het deze keer met een omtrekkende beweging en akelig dicht langs een sloot. Nu waren wij KL kwijt wat twee dingen kon betekenen, of in de sloot, of ver vooruit. Het laatste was het geval en bij het uitkijkpunt van de Pingo's stond hij daarachter verdekt opgesteld op ons te wachten. terug richting Bakkeveen en we zouden daar nu nog fietsen als Wickie z'n pieperdienst niet was ingegaan. De kortste weg terug naar de Dijklaan over de Jonkersvaart, met langdurig 30+ op de teller.

Mooi, niet al te lang en schitterend weer.


Statistieken:
42,83km in 2u 3m 16s
snelheid gem 20,8
snelheid max 30,5
hartslag gem 146
hartslag max 171

Geen opmerkingen:

Een reactie posten