woensdag 5 oktober 2011

Gekkenwerk

Eindelijk weer eens op een zondagochtend van de partij. Met slechts 3 Ridders aan de koude start, het was slechts 13 graden, vertrokken we richting Stad. Met de zon laag over de velden in een poging de mist te verslaan ging het direct goed hard. Harko had er zin an.

Gelukkig is Groningen op zondagochtend erg rustig en konden we over het goeie asfalt van de busbaan voor het station langs de Hereweg op. Zuidlaren won het van het Hogeland.
Met een kleine slinger vanwege wegwerkzaamheden naderden wij Haren en liet Harko ons wegen zien waar we het bestaan nooit van vermoedden.

Steeds warmer werd het en niet alleen van het trappen. De zon kwam er af en toe goed door. Door Zuidlaren naar Tynaarlo en Vries.


Even buiten Vries moesten we van de fiets af voor een fotostop en we hadden daar nog staan genieten als niet een andere renner ons geprikkeld had ons bij hem aan te sluiten. Helaas voor hem herkende hij Harko niet en verspeelde daarmee het recht nog langer met ons te mogen fietsen. Wij stuurden hem links en gingen zelf rechts richting Donderen en Peize.

Even daarna was voor mij de koek op en mocht ik achter H en J-W even uit de wind rijden.
Op de Dijklaan aangekomen keken wij reikhalzend uit naar de beloofde koffie, maar die laat nog op zich wachten. Mooie rit met een groot temperatuurverschil, weg bij 13 en terug bij 22 graden.




Statistieken:
70,37km in 2u 22m 36s
snelheid gem 30,0 (met uitrijden 29,6)
snelheid max 37,9
hartslag gem 152
hartslag max 170

's Middags nog even trappen naar de baas en daarmee de 100 volgemaakt die dag.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten