woensdag 17 augustus 2011

Voor 3 weken een Dijkviking

Het begint alweer mooi. Met een ATB en een Race op de drager naar Denemarken om daar eens flink wat kilometers te gaan maken. Hoe anders zou het "lopen".
Eerst overnachten in het zuiden van Denemarken en dan zaterdags naar Ebeltoft naar onze bungalow. Aangekomen in Gram bleek er een groot dorpsfeest aan de gang waardoor we geen gebruik konden maken van het restaurant van het hotel. Wel konden we in de nabijgelegen feesttent eten (met 2 bejaarden en 2 kinderen in ons gevolg) en van het zogenaamde 3-sterren-hotel bleef na kamerinspectie maar een halve over, dus wegwezen daar. Ander hotel geboekt (een sportmotel met prima bedden en goede cataring) 10km verderop.
Op zaterdag naar Ebeltoft en wat een mooie fietswegen daar. Flinke puisten en lange hellingen, maar mijn rug gooide het bekende roet in het eten. Iets te vaak de kinderen op de nek en op zondagmiddag kon ik niet meer overeind. Uiteindelijk zat ik op woensdag (17 aug) pas op de fiets en hoe.
Met Astrid op de ATB er naast. We wisten het nog niet, maar zij kan fietsen!



Astrid vindt het nergens op lijken, maar in de speciaal voor deze gelegenheid aangeschafte fietsbroek van Rose (3 tientjes en staat nog leuk ook) ging zij in soepele cadans de hellingen op.

Voor een eerste rit lieten we het bij 15,6km met maar liefst 138 hoogtemeters.



Voor de statistieken niets bijzonders, maar wel een mooie rit met prachtig weer. Zonder rugklachten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten